Zabarvěte svůj život na béžovo. Zkuste tuto nadčasovou barvu zařadit do svého šatníku. Na chvíli ztlumte a odpočiňte si od křiklavých barev a všudypřítomné černé.


…není nudná, zdání klame…

Může ve vaší mysli evokovat představu písečných dun, mořských pláží či snad barvu velbloudí srsti. Je velmi přirozená a skvěle se dá kombinovat s ostatními barevnými odstíny. Je elegantní a umí také působit velice sexy.

…ale…

Nesluší však každému! Nikdo a nic není dokonalé a tak i tato barva má své mínus. Mnoho dívek a žen si v této barvě připadá velmi nudně, nevýrazně a mdle. Setkala jsem se i s pocity jako „leklá ryba“, „po ránu v noční košili“, „jako bych splynula se stěnou“ nebo„nemocná“. Proto veliký pozor, zda tato barva jde k vašemu typu pleti.


…pokud ano, máte vyhráno…

Můžete vybírat z nepřeberného množství módních kousků a kombinovat je dle libosti. Co takhle:
·         Béžové sakoa černé slim kalhoty (opačná kombinace je také velice slušivá, ale POZOR! Béžové slimky rády odhalují každý přebytečný faldík a celulitidu.

·         V úzkých béžových šatičkáchbudete vypadat jako „oblečená – neoblečená“, což může být pro osoby opačného pohlaví až k zbláznění sexy.

·         Decentním béžovým svetříkem či kardiganemdoplníte skvěle svůj outfit.  Barvy výborné ke kombinaci s béžovou jsou černá, tmavě modrá, tmavě zelená, zlatá či bílá. Ale lze samozřejmě kombinovat i další odstíny, záleží vše na vaší náladě, chuti, odvaze a typu.

·         Nadčasový kvalitní kabát či trenčkotve vašem šatníku jistě nezestárne. Můžete jej nosit jak na ležérní, tak také na elegantní způsob.

·         Celobéžové outfityjsou velice elegantní a chic, avšak pozor, jak je již výše zmíněno, ne ke každému typu se hodí. Aby nepůsobily usedlým dojmem, zvolte výrazné doplňky v kontrastních barvách. Můžete také kombinovat několik odstínů béžové dohromady.

·         Pokud si přece jen nejste zcela jistá, zda vám tato barva na velkých kusech oblečení sluší, vyzkoušejte menší formáty, jako jsou čepice, klobouky, šályči šátky a v neposlední řadě boty a kabelky. Dva posledně zmíněné kousky sluší snad každému a neměly by chybět v žádném šatníku.
 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Recommended Posts

Business

Léky pro muže na erekci

Někdy bohužel mají pánové takové zdravotní problémy a neduhy, že lidé se je dokonce také stydí řešit. Já vím, že tohle se nemá vůbec odkládat […]

Business

Nakoupit Viagru dokáže každý

Kde koupit Viagru je dotaz, který stačí zadat do vyhledávačů webových stránek, aby vám vyhodnotily několik zdrojů, odkud lze zboží objednávat. Jediné, co k tomu […]